ORDU / ÇAYBAŞI - Halk Eğitim Merkezi

MEB Müsteşar Yardımcımız Sayın Yusuf Büyük İlimizi Ziyaret Etti.

MEB Müsteşar Yardımcımız Sayın Yusuf Büyük, Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.

MEB Müsteşar Yardımcımız Sayın Yusuf Büyük 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Fen ve Sosyal Bilimler eğitim verilecek olan ve ayrıca proje okulu olarak da hizmet vermeye devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan MEB Müsteşar Yardımcımız Sayın Yusuf Büyük Türkiye’nin değişik illerinden Ordu’ya Mesleki Gelişim Kampı için gelen öğrencilerle ilgili olarak; Bakanlığın bu tür programları yapma sebeplerini ve Din Öğretimi ile ilgili yapılan faaliyetleri değerlendirdi.

Haberin devamı için tıklayınız.

Yayın: 16.07.2017 - Güncelleme: 16.07.2017 16:57 - Görüntülenme: 7
Kaynak: https://ordu.meb.gov.tr/www/meb-mustesar-yardimcimiz-sayin-yusuf-buyuk-ilimizi-ziyaret-etti/icerik/2638